ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνική Μέριμνα
Πολιτική Προστασία
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΚΕΠ
Επικοινωνία
 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ THΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ 5ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 3 AΠΡΙΛΙΟΥ 2012

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ THΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ  

ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΣ 5ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 3  AΠΡΙΛΙΟΥ  2012

Στη Γλυφάδα σήμερα την  4η Απριλίου  2012  ημέρα Τετάρτη ,  σύμφωνα με το άρθρο 97 παρ. 6 του Ν. 3463/06  η υπογεγραμμένη Αμπέρτου Ευγενία τοιχοκόλλησα, στο προς τούτο προορισμένο μέρος του Δημοτικού Κατ/τος, πίνακα στον οποίο σημειώνονται τα θέματα που συζητήθηκαν στην 5η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Γλυφάδας της  3ης Απριλίου 2012,  με περίληψη των  αντίστοιχων  αποφάσεων  της Επιτροπής  και συγκεκριμένα: 

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση καταστήματος ή επιχείρησης «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ», σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην οδό Γούναρη αρ. 135 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Ιωάννη ΓΟΥΖΕΑ του Παναγιώτη.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε ομόφωνα τη χορήγηση (αρ.αποφ. 68/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ι. Μεταξά 24 και Ζησιμοπούλου 9  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Α.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Σάββα Σταυρίδη του Γεωργίου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε ομόφωνα τη χορήγηση (αρ.αποφ. 69/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» σε ισόγειο χώρο , που βρίσκεται στην οδό Ποσειδώνος αρ. 85 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΤΡΙΝΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε ομόφωνα τη χορήγηση (αρ.αποφ. 70/2012)

 •  Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ» σε ισόγειο χώρο , που βρίσκεται στην οδό Γούναρη αρ. 126 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της κ. Ειρήνης-Χρυσοβαλάντη ΤΣΕΛΙΚΗ του Νικολάου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε ομόφωνα τη χορήγηση (αρ.αποφ. 71/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ» σε ισόγειο χώρο , που βρίσκεται στην Πλ. Βάσως Κατράκη αρ. 2  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΚΡΑΨΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τους κ.κ. Γεώργιο ΡΑΠΤΗ του Λεωνίδα και Κων/νο ΚΡΑΨΙΤΗ του Γεωργίου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε ομόφωνα τη χορήγηση (αρ.αποφ. 72/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση προέγκρισης για την ίδρυση κατ/τος ή επιχ/σης «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟΥ» σε ισόγειο χώρο, που βρίσκεται στην Πλ. Βάσως Κατράκη  αρ. 4 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της  κ. Σταματίας ΑΜΠΑΤΖΗ του Νικολάου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε ομόφωνα τη χορήγηση (αρ.αποφ. 73/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για τα έτη 2012-2013-2014, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ-ΜΠΑΡ» στην οδό Γιαννιτσοπούλου 8  του Δήμου μας, με διακριτικό τίτλο «MOLLY MALLONE´S» ιδιοκτησίας της «IRISH ENTERPRISES Ε.Π.Ε» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Michael JENNIGS του John. 

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε κατά πλειοψηφία  τη χορήγηση (αρ.αποφ. 74/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για αόριστο χρονικό διάστημα, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ» στην οδό Κύπρου αρ. 65 Α του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «Α. ΜΑΛΤΕΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ AMIGOS ΓΛΥΦΑΔΑ Ε.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Αριστείδη ΜΑΛΤΕΖΑΚΗ του Μιχαήλ. 

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε κατά πλειοψηφία  τη χορήγηση (αρ.αποφ. 75/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για αόριστο χρονικό διάστημα , για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ χωρίς εργαστήριο – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ χωρίς παρασκευαστήριο» στην οδό Λαζαράκη αρ. 14 του Δήμου μας, με διακριτικό τίτλο «VENTO» ιδιοκτησίας της «ΣΑΛΕΜ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Ε.Π.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από την κ. Ευαγγελία ΠΙΠΕΡΗ του Ιωάννη. 

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε κατά πλειοψηφία  τη χορήγηση (αρ.αποφ. 76/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για αόριστο χρονικό διάστημα , για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΜΠΑΡ» στην οδό Φοίβης  αρ. 17  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «PARTNERS ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ε.Π.Ε» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Ανδρέα ΙΩΑΝΝΙΔΗ του Ιωάννη.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε κατά πλειοψηφία  τη χορήγηση (αρ.αποφ. 77/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» έτους 2012, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» με διακριτικό τίτλο «ΕΥΡΥΑΛΗ» στην οδό Ελ. Βενιζέλου 48  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας του κ. Νικόλαου ΦΛΟΚΑΛΗ του Αθανασίου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε κατά πλειοψηφία  τη χορήγηση (αρ.αποφ. 78/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» ετών 2012-2013-2014, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» στην οδό Δασκαρόλη  αρ. 67  του Δήμου μας,  ιδιοκτησίας της κ. Ανδρονίκης ΚΟΤΣΩΝΗ του Χρήστου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε κατά πλειοψηφία  τη χορήγηση (αρ.αποφ. 79/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» για αόριστο χρονικό διάστημα , για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» στην οδό Κύπρου αρ. 11 του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «PEPE NERO ΜΟΝ/ΠΗ Ε.Π.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από τον κ. Ανδρέα ΙΩΑΝΝΙΔΗ του Ιωάννη.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε κατά πλειοψηφία  τη χορήγηση (αρ.αποφ. 80/2012)

 • Λήψη απόφασης αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων «Στερεοφωνικού συγκροτήματος με ενισχυτή μικρής ισχύος» έτους 2012, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΑΝΨΥΚΤΗΡΙΟ χωρίς παρασκευαστήριο» με διακριτικό τίτλο «LA CAFFETIERA» στην οδό  Γούναρη αρ. 137 Α  του Δήμου μας, ιδιοκτησίας της «ΕΛΕΝΗ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» νόμιμα εκπροσωπούμενης από την κ. Ελένη ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ του Χρήστου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  ενέκρινε κατά πλειοψηφία  τη χορήγηση (αρ.αποφ. 81/2012)

Η τοιχοκόλληση έγινε παρουσία των υπογεγραμμένων μαρτύρων :

1.- Αθανασόπουλος Αριστείδης

2.- Μαγκλής Μιχάλης  

                        Τοιχοκόλλησε                                                                Μάρτυρες

                  Αμπέρτου Ευγενία                             Αθανασόπουλος Αρ.         Μαγκλής Μιχάλης 

PrintEmailBack
  
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.