ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνική Μέριμνα
Πολιτική Προστασία
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΚΕΠ
Επικοινωνία
 
Εγκαίνια για το ανακαινισμένο «Μελίνα Μερκούρη»

Γλυφάδα, 28 Φεβρουαρίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο «Μελίνα Μερκούρη»


Αυτό το Σάββατο, 2 Μαρτίου, στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του ριζικά ανακαινισμένου δημοτικού κινηματοθεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» (Ανατολικής Ρωμυλίας 127).

Το κινηματοθέατρο περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου Γλυφάδας το 1986, ως ανάπλαση και μετεξέλιξη ενός παλαιού χειμερινού κινηματογράφου. Για πρώτη φορά από τότε, μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ζωής, το «Μελίνα Μερκούρη» ανακαινίστηκε εκ βάθρων, με νέο σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα, σύγχρονες προδιαγραφές και υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής που καλύπτουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Για πρώτη φορά δημιουργήθηκε εξώστης, μεγάλωσε το φουαγιέ, τοποθετήθηκαν αναπαυτικά καθίσματα, ολοκαίνουργια φωτιστικά, νέο και ποιοτικό δάπεδο, καινούργια σκηνή, ειδικός κλιματισμός, εξοπλίστηκε τεχνολογικά ο χώρος με κάθε απαραίτητο «εργαλείο» για την άψογη ηχητική και φωτιστική κάλυψη, ενώ όλη η εγκατάσταση είναι πλέον προσβάσιμη για ΑμεΑ.

«Πάντοτε μας πλήγωνε το γεγονός ότι η Γλυφάδα δεν είχε ένα θέατρο αντάξιο της ιστορίας της και των προσδοκιών μας και κάναμε τεράστια προσπάθεια για να το αλλάξουμε αυτό: Πλέον, μετά από σοβαρή μελέτη, διεθνή διαγωνισμό και πολύμηνες εργασίες, η Γλυφάδα μας έχει το θέατρο που της αξίζει», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Σε λίγες μέρες παραδίδουμε το πλήρως ανακαινισμένο "Μελίνα Μερκούρη" στην πόλη μας, στα παιδιά μας και στα σχολεία μας, στους συλλόγους μας, στο ωδείο, στη φιλαρμονική και στη χορωδία μας, στις θεατρικές, στις μουσικές αλλά και στις χορευτικές μας ομάδες, σε κάθε δημότη της Γλυφάδας», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες.

PrintEmailBack
  
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.