ΕπικοινωνίαΑρχικήSitemap
Η Πόλη μαςΟ Δήμαρχος Ο Δήμος
Γενικός Γραμματέας
Αντιδήμαρχοι
Δημοτικό Συμβούλιο
Δημοτικές Παρατάξεις
Δημοτικές Επιτροπές
Αποφάσεις Οργάνων
Υπηρεσίες
Δημοτικές Επιχειρήσεις
Πολίτης και Δήμος
Υγεία
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών
Μαρίνες
Κοινωνική Πολιτική
Κοινωνική Μέριμνα
Πολιτική Προστασία
Διαγωνισμοί Προκηρύξεις
Προσκλήσεις ΟργάνωνΓραφείο τύπουΚΕΠ
Επικοινωνία
 
Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στο Δήμο Γλυφάδας

Γλυφάδα, 1 Μαρτίου 2019ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στο Δήμο ΓλυφάδαςΞεκίνησε τη λειτουργία του ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Γλυφάδας, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου (Νέζερ και Θεμιστοκλέους). Η καινούργια αυτή υποδομή στεγάζει παιδιά μέχρι 2,5 ετών σε ένα χώρο μοντέρνο, φιλόξενο, ποιοτικό, με μεγάλη αυλή, ένα ιδανικό φυσικό περιβάλλον για τα βρέφη.

Πρόκειται για τον τρίτο παιδικό σταθμό που δημιουργεί ο Δήμος Γλυφάδας την τελευταία τετραετία. Ο πρώτος βρίσκεται επίσης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στη διασταύρωση των οδών Πανδώρας και Θεμιστοκλέους, σε διώροφο κτήριο που ανακαινίστηκε πλήρως, με μεγάλο αύλειο χώρο. Ο δεύτερος παιδικός σταθμός που δημιουργήθηκε από τη δημοτική αρχή είναι στην περιοχή της Ευρυάλης, στην οδό Πύργου και κατασκευάστηκε εξαρχής με ίδιους πόρους από το Δήμο Γλυφάδας, σε ένα περιβάλλον μοντέρνο, πρωτότυπο και οικολογικό.

«Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για τους γονείς αλλά και για όλους εμάς που είδαμε και αυτή την προσπάθειά μας να ολοκληρώνεται και να δίνει χαρά αλλά και μεγάλη ανακούφιση σε πολλές οικογένειες της πόλης μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Η νέα αυτή υποδομή είναι η τρίτη που ολοκληρώνουμε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και όπως πάντα με όλη μας τη φροντίδα, την αγάπη και το μεράκι. Όπως πάντα δηλαδή, κάναμε και σε αυτή την εγκατάσταση ό,τι ακριβώς θα κάναμε και στο σπίτι μας».

Σύντομα ο Δήμος Γλυφάδας θα προχωρήσει στην κατασκευή ενός ακόμα βρεφονηπιακού σταθμού, δίπλα στο νέο ΚΑΠΗ στην Άνω Γλυφάδα (Βέμπο και Παπανδρέου).

Επισυνάπτονται φωτογραφίες

PrintEmailBack
  
Χρήστης: [Είσοδος]
© 2011 Δήμος Γλυφάδας - Glyfada.gr | Δήλωση Προσωπικού Απορρήτου | Όροι Χρήσης
ο ιστότοπος φιλοξενείται από το σύζευξις
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Created by GLOBO Technologies S.A.